Don Julio Tequila Anejo 70th Cristalino 0,7l DD.
Don Julio Tequila Anejo 70th Cristalino 0,7l DD. Original price was: 90999 Ft.Current price is: 59150 Ft.
Vissza a termékekhez
Herradura Tequila Plata 0,7l DD.
Herradura Tequila Plata 0,7l DD. Original price was: 19010 Ft.Current price is: 17490 Ft.

Herradura Tequila Anejo 0,7l DD.

Kiszerelés: 0,7 L
Alkoholtartalom: 40%
Csomagolás: PAPÍR DÍSZDOBOZ
Évjárat
Érlelési idő / kor 0 év
Limitált kiadás: nem

Original price was: 28650 Ft.Current price is: 26990 Ft.

Garantáltan biztonságos fizetés

Leírás

Kék Agave növények milliói veszik körül a Casa Herradurat – mindegyiket betakarítják, hogy a világ legjobb tequilájává váljanak.

Érett állapotban az agave növényeket gondosan betakarítják, és magjaikig, vagy piñákig vágják le. Az 1870 óta a földjeinken termesztett eredeti növényekből szaporított agávék millióit gondosan gondozza a Casa Herradura.

A Casa Herradura 100% -ban természetes fermentációs eljárást alkalmaz. Több mint 16 különféle gyümölcsfafaj biztosítja a különböző élesztőtörzseket, amelyek annyira egyedivé teszik a Tequila Herradura ízprofiljait. Az erjesztőtartályban az élesztő és a mosto három nap alatt összeolvad, mielőtt készen állna a tequilába desztillálásra.

Kétszer desztillálva a fejek (metanol) és a farok (kiváló alkoholok és vinasák) eltávolításához csak a legjobb alkoholt tartják fenn, hogy összetett ízű terméket nyújtsanak. Még a hagyományos alembikus állóképeink is hozzájárulnak a végtermék kiváló ízprofiljához.

Az egyes tételeket a tequila szakértőkből álló exkluzív testület ismételten teszteli és ellenőrzi a palackozás vagy a hordó öregedés előkészítése előtt.

A Tequila Herradura hordója 45 naptól 49 hónapig érlelődik 55 gallon elszenesedett amerikai fehér tölgyfahordókban, hogy robusztus ízprofilt teremtsen. A Casa Herradura az egyetlen tequilagyártó, amely saját hordókat állít elő, és egyedüliként öregíti a tequiláját az ipari szabványokon túl, hogy optimalizálja az ízjegyeket.

A híres Herradura patkót gondosan kézzel helyezik minden egyes palackra, és alaposan megvizsgálják, mielőtt a Casa-ból szállítanák a fogyasztóhoz.

A tökéletességig öregedett. A modern és a hagyományos desztillációs technikák keverésével az añejo-t 1962-ben először mutatta be a világnak. Azóta Herradura  az Añejo-t 25 hónapig érlelte az amerikai fehér tölgyfa hordókban – hihetetlen 13 hónap az ipari szabványokon túl. Az eredmény egy rendkívül sima, borostyánszínű folyadék, amely megolvad a nyelvén, főtt agavé, pirított tölgy és szárított gyümölcs jegyeit hagyva maga után.

További információk