Casamigos Blanco Tequila a jól ismert ultra-prémium legfinomabb, amelyet George Clooney és néhány legjobb barátja alapított! Kézzel válogatott 100% -os kék Weber-agave-agarból készítik, amelyeket gazdag vörös agyag talajban és hideg éghajlatban termesztenek a mexikói Jalisco hegyvidékén.
Ez a tequila 100%-ban Blue Weber Agave-ból készül Mexikóban, és tökéletesen használható minden megfelelő koktélhoz, vagy akár tisztán vagy jégen tálalva, mivel elragadóan ropogós és frissítő.
A Casamigos Mezcal a hagyományos módszerrel készül. A betakarítást követően a piñákat elválasztják és 4-6 napig főzik egy tölgyfafűtéssel előmelegített, vulkanikus kőzettel bélelt hat tonnás cserépben. A lassú pörkölés lehetővé teszi a piñák egyenletes főzését, elkerülve a karamellizálódást. A piñákat 24 órán át hűtik, mielőtt a zúzási folyamat megkezdődik. Az agavét a hagyományos módszer szerint, összetörik egy lóval húzott tahonakerékkel. Noha a hagyományos módszer hosszabb időt vesz igénybe a mezcal előállításához, ez felszabadítja a tökéletes ízét.
Egyedülálló íze egy 80 órás erjedési folyamat eredménye, összehasonlítva az átlagos 48 órával.