A kevés tételű, prémium tequilákat a legfinomabb, kézzel válogatott 100% -os kék Weber-agave-agarból készítik, amelyeket gazdag vörös agyag talajban és hideg éghajlatban termesztenek a mexikói Jalisco hegységen.
A mexikói Oaxaca-i Santiago Matatlánban gyártott Casamigos Mezcal kézműves és 100% Espadín agavekból készül.
A Casamigos Mezcal a szokásos módszerrel készül. A betakarítást követően a piñákat elválasztják és 4-6 napig főzik egy tölgyfafűtéssel előmelegített, vulkanikus kőzettel bélelt hat tonnás cserépben. A lassú pörkölés lehetővé teszi a piñák egyenletes főzését, elkerülve a karamellizálódást. A piñákat 24 órán át hűtik, mielőtt a zúzási folyamat megkezdődik. Az agavét a hagyományos módszer szerint, összetörik egy lóval húzott tahonakerékkel. Noha a hagyományos módszer hosszabb időt vesz igénybe a mezcal előállításához, ez felszabadítja a tökéletes ízét.
Egyedülálló íze egy 80 órás erjedési folyamat eredménye, összehasonlítva az átlagos 48 órával.
A Master Distiller cég speciális élesztőkeveréket használ, amely következetes, kifinomult ízt eredményez, szemben a többi élesztővel.
Színe: Arany méz.
Aromája: Karamell kakaó ízesítéssel.
Íze: Szárított gyümölcsök és a fűszeres tölgy az édes agavé érintésével.