Elfogyott
A somlói Kreinbacher Birtokon a Méthode Traditionelle, a palackos fermentálás és érlelésű pezsgőkészítés minden mozzanatánál arra törekednek, hogy tovább csiszolják az ott készülő pezsgők egyedi karakterét, miközben a szőlő és a termőhely adottságaiból a legjobbat készítenek.
Több mint három év seprőn tartás után a magnum palackban érlelt Brut Classic kifejezetten friss arcát mutatja. Fehérhúsú gyümölcsök, körte és birs dominálnak, majd keksz és ásványosság érkezik – már illatában ígéretes aromákat sorakoztat fel. Az divatos összképet a furmintra jellemző gyümölcsösség mellett a pezsgőkészítés favoritjának számító chardonnay alapozza meg. Ízében a frissítő citromfű és pomelo mellett kalács, mogyoró, némi só adja részletgazdag karakterét. Habzása telt és élénk, a dosage ideális egyensúlyt biztosít.