A somlói Kreinbacher Birtokon a Méthode Traditionelle, a palackos fermentálás és érlelés pezsgőkészítés minden mozzanatánál arra törekednek, hogy tovább csiszolják az ott készülő pezsgők egyedi karakterét, miközben a szőlő és a termőhely adottságaiból a legjobbat hozzák ki.
Közel három év érlelés után a magnum palackban igazán friss és részletgazdag, lágy habzású pezsgő született. Már illata megnyerő, gyümölcsök vezetik az aromákat, a díszítés némi mézzel, pörkölt mandulával. Ezek az aromák ízében is visszatérnek, a citrus és lime mellett ananász és finom ásványos jelleg és érlelési jegyek érződnek. Friss és elegáns, krémes buborék és lendületes savak teszik kellemessé. A lédús gyümölcsösségnek köszönhetően kifejezetten barátságos.
Összetétel: 58% pinot noir, 25% chardonnay, 12% furmint, 5% juhfark